5ookie's Blog

Despre nimic anume si vise

Posted on: iulie 6, 2011

In istorie, tactica „pasilor marunti” era asociata conservatorilor. Nu ma consider una dar am invatat ca e mai bine sa dream small…before you dream big. Poate pentru ca nu fac parte din categoria oamenilor care au noroc cu carul, dar si pentru ca, trebuie sa recunosc, Cineva ma tine sub o aripa protectoare, si nu mi-a fost niciodata rau cu adevarat, at least not for long.

Viata fiecaruia se poate schimba intr-o zi, un minut, o secunda. Si cred ca e bine ca atunci cand se intampla sa fii cat se poate de pregatit pentru a depasi orice..ori asta se invata numai in timp, din experinte acumulate in medii cat mai diferite, dar mai ales din lucrul cu tine. Din punctul meu de vedere e greu sa fii impulsiv, incapatant si sa tii la niste obiective personale, atunci cand detasandu-te vezi alta imagine din exterior. Totusi, oamenii nu sunt facuti pentru a atinge perfectiunea si insasi ideea de greseala ii face de cele  mai multe ori interesanti. Cum asa? Pai totul tine de felul in care se raporteaza la eveniment/persoana/decizie, cum actioneaza propriu-zis, ce inteleg din asta si ce repercursiuni duc cu ei mai departe. De exemplu, eu una am invatat ca nu sunt adepta indecisilor, ca trebuie sa depui timp si efort pt a-i duce pe un drum, pe care nu stii cu adevarat daca il vor sau nu. Da, pentru tine, asa este „the only way” echivalent totodata bineinteles cu „the best way to go”, dar tu functionezi intr-un sistem propriu, cu coduri personale care in limita convietuirii in societate trezeste anumite valori, principii, moravuri.

Si ce faci atunci cand urand nehotaratii realizezi ca esti unul dintre ai mai mari, in ceea ce priveste major life decisions? well…o iei pas cu pas pe drumul spre autoschimbare, in speranta ca, one day, vei atinge that big dream fara teama de nimic si stiind, deep down inside, ca el a fost planificat de o viata 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: