5ookie's Blog

Foaia alba

Posted on: august 6, 2013

Cand ma vad cu foaia alba in fata gandurile pier. Se ascund intr-un coltisor al lor, se fac mici de tot si piuie slab. Mai aus un ecou al unei idei de fericire despre care urma sa scriu, apoi aud sufletul gol cum plange, e plictisit, traieste din amintiri si asta il sufoca. I-ar trebui un suflu nou, ceva la care sa spere..Mereu ajung sa scriu despre altceva si ratez acea fraza perfecta creionata in cap la 12:33, cand ma intorc de pe stanga pe dreapta pentru ca mintea sau inima, una din ele vorbeste prea tare, prea limpede sau prea hotarat incat incep sa innebunesc incet.

Intr-o noapte o sa scriu un roman. O sa fie scurt si boem, alambicat, foarte ciudat si totusi atat de drag. O sa fie al meu si o sa cuprinda tot, toate noptile perpelite, toate monoloagele nerostite, toate scenele netraite si toate replicile bune pe care le-am gasit prea tarziu ca sa mai conteze. O sa raspunda la intrebarea de ce poti fi cu adevarat fericit doar o clipa si stii asta, de ce ai mereu curaj sa-ti asculti inima cand e noapte, esti singur sau prea beat ca sa te iei macar tu singur in serios, de ce vine dimineata si crezi ca esti mai bine.
Ma intreb ce se intampla cu prapastia de ganduri refulate. Unde se duc oare sentimentele cand se duc, le ia ceva locul sau sunt precum o gaura in nisip care se astupa de la sine putere in timp?
Romanul va stii, pentru ca, daca nici el, atunci sigur nimeni nu stie sau minte ca stie…

20130807-013009.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: